top of page
Pinky Orchid

Pinky Orchid

€24,99Price

Mbreteresha e Luleve "Orkide" e kompozuar ne nje vazo roze te punuar me dore e importuar nga Hollanda. Nje dhurate magjike dhe qe te ngre humorin per rastet me te vecanta.

back
bottom of page